porch tissue..




dah lama dah buat beg ni..tapi tulah nak update jer yg lambat lagipun baru semalam dapat amik gambar just nak share hobbies ngn member2 yang berminat...

3 comments:

R a S h i D a H said...

bminat la dgn beg tisu ni..leh x bagi cane care nk buat die?pastu kan,dalam kain ni ade letak pape ke?ke kain semata2?

suziyana said...

rashidah..leh saya boleh tunjukkan cara dia cuma lambat skitlah..bolehkan..nanti bila ader masa saya buat tutorial..simple jer jahit bag ni..kat dalam kain tu maksud dia tgh2 antara kain corak ngn kosong ker.. saya guna kain pengeras yang nipis je sebagai support..

R a S h i D a H said...

ooo..ade pengeras ek..ok2..waiting 4 the tutorial..hehehe..thanks sgt3 =)