kain felt

kain felt ni dah lama ader kat tangan..tapi tak tahu nak buat apa..dapat kain ni pun drp budak opis..buat pekasam.
buku ni pun pinjam dari kawan gak..tapi cam dah buat harta sendiri..hehehe..pinjam dulu yer..sbb baru nak mula projek tahun nih..nasiblah kawan2 semua memahami..thanks u all...

ni plak kain felt yang dibeli dari kak roslina..hehehe..beli sekali ngn fiber..baru complete nak buat projek..sbelum ni tak sempat pun nak survey fiber ni..bila dah alang2 kak roslina promote terus beli..


so inila koleksi kain felt yang saya ader sekarang nih..

6 comments:

cheQmOomOo said...

price canne e?sbb bru nk stat ni..
tgh survey brg n price :)

suziyana said...

price utk apa tuh momo..hehehe..

cheQmOomOo said...

kain felt y byk kaler tp kcik2 tu

suziyana said...

biasa standard size a4 yang byk..kalu nak beli meter ader gak blogger2 yang jual..nanti saya update..

cheQmOomOo said...

2 la..ok tQ :)

mas said...

akak...nk soft copy buku 2 leh..klu bli kt luar mhl...huhu...