Wrislet..

baru2 ni duk survey kat website..byk plak crafter2 buat wrislet yang bermacam2 pattern...terus cari tutorial macamner nak buat wrislet yang paling senang..maklumlah orang baru macam saya ni..kalu tengok yang susah sikit kira cepat putus asa..hehehehe..survey punyer survey akhirnya saya jumper satu blog yang paling senang untuk buat wrislet ni..tapi saya luper dah blog mana sebab luper nak save hari tu..kebetulan plak kawan satu opis minta saya buatkan satu untuk dia..lagilah saya bersemangat nak buat untuk dia..
nilah hasilnya wrislet saya yang pertama...
bahagian dalam 
ader plak yang sudi nak jadi model..hehehe
siap jer buat wrislet nih..tiba2 dapat idea nak buat beg utk set kamera..tapi tak tahulah bila boleh buatnyer..plan jer dulu..hehehe..

5 comments:

ZieSalikan said...

comelnya....

MamaDaniel said...

cantik.. yang lining dalam wrislet tu cik suzi guna kain apa ek? tq..

suziyana said...

ziesalikan:..thank..

mamaDaniel: kain kat dalam tu saya guna kain yg digunakan utk buat alas beg..saya beli kat nagoya..kalu tak silap dalam RM3.50/m..

halizda said...

Salam zaza
kain apa yg zaza guna nk buat wrislet tue?kain cotton yg biasa or heavy cotton. teringin plak nk cuba buat. mesti bestkan dpt pakai hasil kerja tangan sendiri.

zaza said...

halizda: kain tuh bukan heavy cotton or cotton sebenarnya..kain dia keras gak ah mcm heavy cotton tapi pemukaan sekata..saya beli kat kl kedai yg jual kain langsir yg murah nama tak sure tapi yg pasti kedai dia tengah2 harga pun murah dlm RM5/m. Nanti kalau g kl lagi saya inform detail kat halizda eh..hehehe