Tut..tut..tut...bersiaran kembali..

Lama betul amik masa nak update blog sekarang..huhuhuhu..
projek berjalan jer..cuma nak update blog berkira sangat sekarang campur plak tahap "M"  dia tuh dah tinggi..(huhuhu..kalu dpat diukur maybe dah sama level ngn Gunung Everest..)




ok tak...hehehehe..baju2 ni saya belajar berpandukan tutorial yang 'google' kat internet..hehehe..seronok dapat siapkan..dari situ saya dapat mempelajari sesuatu iaitu..
"kalau mahukan sesuatu jangan harapkan ia datang bergolek, kenalah rajin berusaha dan mentelaah untuk menghasilkan sesuatu dan berani mencuba"...
In sha Allah ader masa nanti zaza tolong linkkan tutorial yang zaza selalu survey ye...untuk kegunaan zaza sendiri n rakan-rakan seperjuangan....


SEKIAN UNTUK HARI INI...

4 comments:

MamaDaniel said...

Cik Zaza.. sangat cantik.. ikut pattern kat internet je ek.. kagum ai.. bila la nak dapat seru menjahit baju ni.. hihihi

zaza said...

tq mamaD...haah zaza byk belajar n ikut pattern kot tenet je...hehehe,..jom tmbah koleksi jahitan..

Anys Hazwanie said...

comell..

http://myartcrafting.blogspot.com/2014/02/mac-giveaway.html

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI