Saya Budak Baru Belajar, kalau salah tlg tunjukkan..

Hehehe..Rasa2 cam kenelah gak ngn lagu kat atas tuh..belajar buat amigurumi...hehehe..nak leh siapkan satu ni mula2 rasa cam nak fed up dah..mau tak..dah sampai badan..tarik balik benang nak kena ulang dari mula..uwaaaaaaaaa..nasiblah nampak comel..tuh yg duk usaha keras gak nih..walaupun tak berapa kemas..akhirnya siap lah jugak..
 bee ngn ikan yang tak siap sepenuhnya lagi..

siap sepenuhnya sudah..hehehe..nak tahu lebih lanjut tentang pattern dan direction dia jom jenguk blog crochet saya (http://iluvcrochet.blogspot.com)

3 comments:

Aisyah Helga said...

Ok lah tu. Cute! We have to start somewhere,kan? Ada project lain lg,ke?

Anonymous said...

wah .. comey laa beg ikan 2 .. he3 .. bgus2 ... tgkatkn usaha lg ..

suziyana said...

Aisyah..insyaallah in progress..tggu yer..
sebenarnya tu bukan beg ikan tau..hehehe..tu namanya amigurumi..mcm anak patung lah kata kan..cume yg ni dia kait..