survey punyer survey...akhirnye

last2 tgk tutorial margaret bag ni cam senang n menarik lak...petang tuh gak print dia punyer pattern..malam terus buat.. ni minggu lepas punyer projek sebelum balik kampung, malam tu duk pulun buat..kalu tak silap tak sampai sejam saya buat beg..mcm tak caya lak..hehehe.. ni lah hasilnyer...



beg ni dah ader tuan empunye..mmg plan nak buat gift kat member sempena ulang tahun dia..rasa seronok sangat dapat bagi gift hasil tangan sendiri wpun bukan dari idea sendiri..thank pada tuan empunyer ( http://www.ohfransson.com) kerana sudi berkongsi tutorial bag ini..

4 comments:

Diesha said...

salam suzie..mekasihh sudi share link tutorial tu....bestnya kalau bleh buat..hehe... :)

gee said...

cantik!! beg ni. saya pun buat margaret bag dr tutorial yang sama..silalah jengah blog saya.

|:~AidA~:| said...

cantiknya beg.....

Anonymous said...

blh x bg th detail mcm mn nk bt beg mcm tu...cantik sgt...