Terapi ketika hati tengah bengang...

hehehe..dah lama nak try buat patchwork..tapi sentiasa duk bertangguh n rasa tak yakin dapat buat ..mggu lepas..geram ngn budak2 opis sampai menganggu konsentrasi kerja kat opis sampai lah kat umah...balik umah..bukak kotak..tgk apa yg ader n buleh dibuat..banya plak kain perca2 yang ader..so terus niat nak buat patchwork sarung bantal yang memang dah lama tak ader sampul..hehehe..
ni lah hasilnyer..walaupun 1st time buat n hasil masih tak kemas..tapi hati puas dapat menyiapkan sarung bantal ni...

nilah rupa bantal yang dah lama tak bersampul tuh..hehehe..(malas punyer pasallah ni)

sarung yang baru siap di jahit..

 nilah rupa sarung bantal baru saya..


3 comments:

Kak Zai said...

SETUJU!
kak zai pun sama nk release tension..jahit..pintal2 tali pun ok :)

zakiah said...

Dear Suzi
pada akak patchwork suzi ni dah cantik sangat....
hari tu akak mengemas barang2 lama, terjumpa patchworks zaman dulu yang akak buat...
memang tak kemas nampaknya....akak ada masukkan dalam blog akak...
suatu hari nanti akak nak try buat kemas2 macam Suzi....
tahniah Suzi

MamaDaniel said...

cantik... sweet je kaler dia... :)
teruskan tau.. :)